Contact (Balk)

Openingstijden

  • Woensdag - 10.00 uur tot 14.00
  • Vrijdag - 10.00 uur tot 17.30 uur.
  • Donderdag -op afspraak
  • Zaterdag - op afspraak tel. nr. 06-54627875

Wij zijn verhuisd

Ruimtelijker, overzichtelijker, mooier.

Vrijdag 11 jan. 2019 opende ik, eigenaar John Wapperom  met mijn zoontje Sebastiaan aan de Burgemeester Roosstraat 20 in Lekkerkerk de nieuwe vestiging van het 104 jaar oude familiebedrijf. De beslissing om naar een nieuw pand te gaan, hebben we een half jaar geleden genomen. Daar waren verschillende reden voor. De belangrijkste was dat ik me vooral wilde gaan concentreren op productgroepen als: pvc-en laminaat vloeren, raam en wanddecoratie, matrassen, bedbodems, bedtextiel en binnenzonwering (waarbij Luxaflex Powervieuw één van de sensationele noviteiten is.)

In de nieuwe winkel zijn we gestopt met de verkoop van woonaccessoires. Gevolg is dat je met wat minder ruimte toe kunt.

Toen ik hoorde dat het pand op de eerste verdieping boven Techhandel Mudde te huur was, was ik meteen enthousiast. Wij zijn vervolgens hard aan de slag gegaan om de winkel mooi, ruimtelijk, overzichtelijk en fraai belicht in te richten. Prettig voor veel klanten ook is dat Techhandel en wij nu nog dichter bij elkaar zitten. We vullen elkaar perfect aan, zeker ook qua assortiment. Mensen die hun woning willen verfraaien kunnen van a tot z van dienst zijn samen: van het opknappen van je huis tot en met het inrichten ervan. Ideaal!

Voor sommige oudere klanten kan de trap naar de eerste  verdieping gelegen winkel een obstakel zijn. Speciaal voor hen hebben we onze aan-huis-service, waarbij we op afspraak bij de klant langs gaan met stalen en een goed en eerlijk advies.

En uiteraard hebben we onze buitendienstmedewerkers om stofferings-en-montagewerk uit te voeren.

De openingstijden zijn op woensdag van 10.00 tot 14.00 uur, op vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en  zaterdag op afspraak .  Ook de andere dagen kunnen op afspraak.