Openingstijden

  • Woensdag - 10.00 uur tot 14.00 uur.
  • Vrijdag - 10.00 uur tot 17.30 uur.
  • Zaterdag - 10.00 uur tot 16.00 uur         en overige dagen op afspraak tel. nr. 06-54627875

De Waard breidt uit met Slaapstore

Wij hebben onze winkel uitgebreid met een riante slaapstudio. Daarmee voorzien we in behoefte van een groeiende groep klanten. Reden genoeg om flink te investeren, interessante nieuwe merken binnen te halen en een extra showroom te creëren. Op de eerste verdieping vinden we ledikanten en matrassen van onder meer het merk Ubica, een puur Nederlands label waar wij het regionale dealerschap voor is toegekend. Onze Ubica store mag gerust uniek voor de regio worden genoemd.

We hebben van Ubica een groot assortiment matrassen, van losse matrassen tot boxsprings en verschillend in hardheid en materiaalgebruik. Uiteraard is proefleggen altijd mogelijk en geven wij een duidelijk en op maat gesneden advies. Uiteindelijk is een goed matras mede bepalend voor je nachtrust. Dat ook de prijsstelling aangenaam is, maakt het extra prettig. Ubica biedt topkwaliteit voor een middensegment  prijs.

Neem een kijkje bij Matrassen               

Ook het merk Vroomshoop is bij ons goed vertegenwoordigd. Vroomshoop biedt een moderne collectie die gebaseerd is op het Scandinavische slapen. Uiterst comfortabel dus. Het label Nappaz is bij ons in diverse varaties te zien en te ervaren. Ook hiervan hebben we het exclusieve dealerschap voor groot/Rotterdam.

Ga naar Nappaz.nl

Het is zeker de moeite waard om , als je op zoek bent naar een mooi en goed ledikant of een dito matras, een dekbedovertrek, een kussen of ander bedaccessoires, bij ons langs te komen. Uiteraard nemen we alle tijd voor onze klanten, want hoe modern onze collecties ook zijn, als het om service aankomt blijven we ouderwets!!!!